Klik op de flyer voor het introductie filmpje.

 Yoga voor mantelzorgers (gratis)

 

Van donderdag 25 juni t/m 3 september zijn er wekelijks MAZOyoga lessen te volgen bij Stichting Jong Zwijndrecht.

Per 1 juni heeft Stichting Jong Zwijndrecht een nieuw project. Zij gaan, in samenwerking met Sophia Manté-Essen, mantelzorgers helpen door middel van yoga- en meditatieoefeningen, om (weer) grip op hun dagelijkse leven te houden/ krijgen.

Stichting Jong Zwijndrecht vindt het belangrijk om mooie initiatieven zoals deze te ondersteunen. Mantelzorgers kunnen op deze manier wekelijks (zonder kosten) even ontspannen tijdens de les.

Wat houdt dit project in?

Deze lessen helpen om te leren omgaan met alles wat met mantelzorgen te maken heeft. Het is de bedoeling om met hulp van verschillende oefeningen weer contact te krijgen met je eigen lichaam (soepelheid), te leren hoe je grip kunt krijgen op je gedachten (meditatie), meer energie kunt krijgen d.m.v. ademtechnieken en ook leer je om je eigen grenzen te vinden en af te bakenen.

Vanaf 25 juni tot 3 september is er elke donderdagochtend van 09:00 tot 10:00 uur een stoelyogales. De yogalessen zullen plaatsvinden bij Stichting Jong Zwijndrecht op Moermond 57, Zwijndrecht. De lessen zijn gratis voor Zwijndrechtse mantelzorgers.

Bent u geïnteresseerd? Mail dan naar info@jongzwijndrecht.nl of app naar 06-19656981