EHBM, Eerste Hulp Bij Mantelzorg door yoga is het online yogaprogramma voor mantelzorgers die het even niet meer zien zitten.
In 8 lessen neem ik, Sophia Manté-Essen, je mee op reis naar het terug vinden van jezelf. Dit vooral op een heel praktische manier met opdrachten om alles op een rijtje te zetten en daarna pro actief te handelen. Om zo zelf het heft weer in handen te nemen. Dit alles ondersteund door yoga oefeningen, meditaties en een werkboek. Daarnaast ben ik via email en WhatsApp beschikbaar voor vragen over het programma.

Yoga

Heb je dat wel eens geprobeerd? Veel mensen vinden het maar raar of denken dat je er heel lenig voor moet zijn. Maar niets is minder waar. Yoga is voor iedereen. Het is een methode om je lijf en geest rust te geven. Niets zweverigs maar echt bewezen. Door jezelf elke dag een momentje van rust te gunnen, laadt je lichaam weer op en kun je vol goede moed weer verder met de taken van de dag.

Het is zelfs zo, dat als je gefrustreerd bent… en ik weet dat iedere mantelzorger wel momenten heeft van frustratie, hoewel je dat misschien niet zou willen. … je soms even 5 minuten tot jezelf moet komen om weer te weten waarom en voor wie je het doet.

Dankzij mijn EHBM programma, dat specifiek gericht is op de drukke mantelzorger, krijg jij handvatten om de dag door te kunnen komen en in je energie te blijven.

Wat kun je verwachten?

Het programma bestaat uit 8 lessen.

Je ontvangt een e-mail met een link naar de academie en jouw eigen inlogcodes. Bewaar deze goed.

In de academie komt er per maand een les beschikbaar. Niet omdat er zoveel huiswerk is maar meer om je niet de indruk te geven dat je nog meer moet als druk bezette mantelzorger. De lessen blijven ook beschikbaar zodat iedereen in zijn of haar eigen tempo mee doet.  Je gaat je eigen proces volgen en daar is nu eenmaal geen tijdlijn aan te plakken.

Iedere les bevat o.a.:

  • Een werkboek met opdrachten
  • Een audio met een meditatie ter ondersteuning van de les.
  • Uitleg over de les en de bedoeling ervan.
  • Een online yoga video met oefeningen die het effect van de les versterken.

Met mijn online yogaprogramma EHBM help ik je om:
Een manier te vinden om voor je zorgtaak te zorgen zonder daarbij jezelf te verliezen.
Een plan te hebben voor je eigen toekomst.
Weer grip te ervaren op je eigen leven.

Klik hier voor meer informatie over de tarieven.