Online Yogalessen

Wekelijkse online yogalessen voor mantelzorgers. Wat ga je nu weer doen, Sophia? Daar hebben ze toch geen tijd voor?
Misschien, maar laat mij het tegendeel bewijzen!

Hoeveel tijd heb je nodig om jezelf even helemaal weg te halen uit je dagelijkse leven. Denk aan dagdromen, favoriete serie kijken, 5 minuten niksen?
Deze zomer heb ik voor mijn yoga studio een zomerschool 14 daagse georganiseerd. Veertien dagen, iedere dag een yoga video van 10 minuten in je e-mailbox. De reacties waren eigenlijk allemaal positief. Ik ben mee geweest op vakantie, in een tent, kamper, het bos, de tuin. Iedereen vond zo zijn eigen moment om er naar te kijken en mee te doen. Soms zelfs met andere gezinsleden erbij.

Onder het kopje Tarieven staat alle informatie.

Om ik jullie een momentje voor jezelf gun, lieve mantelzorgers, heb ik één van de video’s hier geplaatst. Om hem te openen heb je een wachtwoord nodig, namelijk:   stoel30    ( kleine letters alles aan elkaar) Het is een video van een korte stoelyogales.  Veel plezier met meedoen 🙂

En…., hoe was het om een momentje voor jezelf te hebben? Als het bevallen is dan is het mogelijk om je op te geven voor de online yogavideo’s.

Dan ontvang je iedere week op maandag een online yogales in je e-mailbox. Het leuke is dat je dus zelf kunt bepalen wanneer je de les gaat volgen. Hij blijft beschikbaar. Zo ontstaat er dan week na week een database aan allerlei verschillende lessen. De lessen zullen vooral rond het thema mantelzorgen en grip op je eigen leven houden worden opgebouwd. Er zijn lessen op de yogamat of op de stoel iedere week is er iets anders beschikbaar.

Interesse?  Stuur een email naar:  info@demantelzorgercoach.nl
Binnenkort start ik met een nieuwe serie online yogavideo’s.